Ik ben met een vriendin naar de Kamasutrabeurs geweest. Niet dat ik zo’n spannend seksleven heb, integendeel. Mijn slaapkamer is als het vervallen hotel op hei, waar bij uitzondering nog een verdwaalde gast komt. Maar het was de laatste editie van de beurs en zoiets moet je toch een keer gezien hebben.

Bij binnenkomst viel het me op dat er eigenlijk doodgewone mensen kwamen. Natuurlijk liepen er ook mensen rond in kinky pakjes, maar de meesten zagen eruit alsof ze net uit de rij bij de Albert Heijn kwamen. Niks spanning en sensatie, gewoon burgerlijkheid op zoek naar wat vertier, en dat was er genoeg. Het is soort kermis voor volwassenen met allemaal attracties, zoals een swingerscafé, voyeursruimte, donker doolhof, SM-arena en een kamer met glory holes. Met daaromheen nog allemaal kraampjes waar je dingen kan kopen, van kleding tot martelwerktuigen.

Om een beetje te landen en niet te heftig te beginnen, gingen we eerst een grote, opgeblazen, roze kerk in waar de hele muur was gevuld met speeltjes. Ik stond versteld van de hoeveelheid aan attributen die vrouwen in hun doos kunnen douwen. Van schattige dildootjes tot enorme units die niet veel kleiner zijn dan een baby. Het deed me denken aan de Praxis, waar je voor elk mogelijk gat weer een andere schroef hebt. Dat is bij mannen toch wat makkelijker.

Voor hen was er ook veel minder te koop, dus mochten ze voor vijf euro grabbelen in de grabbeldoos: een enorme plastic kut waar je met je hand in moest. Er werd van alles aan prijsjes tevoorschijn getoverd, van een flesje glijmiddel tot een speelballetje. Toen ze vroegen of ik ook wilde, gingen we maar snel het donkere doolhof in. Dat zou een spannende plek moeten zijn waar je andere stellen kan ontmoeten en dingen kan doen, maar ik ben dus nogal nachtblind. Ik liep tegen alles en iedereen aan en schrok me steeds helemaal het lazarus. Gillend als een wijf en gierend van de lach weer naar buiten.

Echt spannend werd het in de voyeursruimte, waar je in een hokje met een raam naar stellen kan kijken. Zij zien jou niet, tenzij je je lul door het gat onderin steekt. Ik kan me dan weer niet voorstellen dat je zoiets doet, want je weet nooit wat voor vies chlamydiasmoel aan de andere kant verschijnt. We hadden uitzicht op een stel dat in rap tempo bezig was. De vrouw ging richting haar hoogtepunt en sommeerde haar man opzij te gaan. Hij stond op en er kwam een hele waterfontein uit haar vagijn. ‘What the fuck’, zei ik met open mond. ‘Ze squirt’, zei mijn vriendin. En dat tot vier keer toe, een groot waterballet.

Voldaan gingen ze weg en het volgende stel kwam er alweer aan: een trio met twee vrouwen en een man die eruitzag als een notaris. De vrouw stond naast de het bed en deed haar handtas van haar schouder. ‘Kijk uit’, zei ik nog luid, maar ze hoorde me natuurlijk niet vanuit dat hokje. Haar handtas zette ze vol in de plas van de fonteinvagijn. Het leek haar niet te deren, want ze liet hem liggen en ging op het bed zitten. Ik kon alleen maar denken: die handtas ligt straks weer gewoon op een treinstoel. De treinrit naar huis voelde wat viezig.

Join the discussion Eén reactie

  • marga van straten schreef:

    Geweldig ‘stukkie’… doorgaan en blijf de humor van deze dubbelzinnige
    en commutatieve evenementen zien…lachen gieren brullen….

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.